Over ons


Conceptontwikkeling

Heeft u een idee, maar weet niet hoe dat te realiseren dan kan Incolor u bijstaan. Wij zetten een idee om naar een sterk concept door de juiste mensen met de juiste kwaliteiten samen te brengen en te brainstormen. Vervolgens zal Incolor het team gaan leiden om zo een sterk concept te ontwikkelen.

Branding

Het neerzetten van een sterk merk wordt nog vaak overheen gekeken bij het opzetten van een bedrijf. Door juist in de beginfase van een onderneming een sterke visie te bepalen en deze te bekrachtigen door een merk die in alle facetten de visie communiceert is de kans op succes veel groter. Maar ook bij een bestaande onderneming is het belangrijk dat een merk wordt vastgesteld en de communicatie daarop wordt aangepast om in de toekomst betere kansen te hebben op de markt.


Webdesign

Incolor helpt u bij het realiseren van uw website. Wij bekijken een website vanuit meerdere invalshoeken en maken altijd een website in samenwerking met de klant. Incolor inventariseert uw wensen en vertaalt dit naar een boodschap die uw merk vertegenwoordigt en de juiste doelgroep aanspreekt. Talentvolle vormgevers en programmeurs worden ingezet om uw website te realiseren.

Usability

Usability: de mate waarin gebruikers handelingen kunnen uitvoeren om doelen effectief, efficiënt en naar tevredenheid te bereiken. Niet elke website heeft het gewenste effect of bereik, vaak is dit te herleiden naar usability problemen. Gebruikers moeten te veel moeite doen om hun gewenste doel te bereiken en haken daarom snel af. Incolor kan uw website analyseren en verbeteringen aanbrengen om de usability van uw website te vergroten. Hierdoor verbetert uw informatievoorziening aanzienlijk en haalt u veel hogere conversies.


€60 p/jaar*
€90 p/jaar*
€130 p/jaar*
Webruimte250mb1000mb4000mb
Emailboxen1 (POP3)5 (POP3)25 (POP3/IMAP)
Databases0110
Dataverkeer (p/maand)2048512010240
PHP-geheugen48mb48mb128mb
Subdomeinenneejaja
Webmailjajaja
FTP-account111

*alle prijzen ex. btw