Testimonials


Incolor heeft inmiddels twee websites voor mij gemaakt; een website voor mijn bedrijf en een website voor ons vakantiehuis. Daarnaast hebben ze ook nog een landingspage gemaakt met als doel om de vindbaarheid van mijn bedrijvensite te vergroten. De samenwerking met Stephan Bijma van Incolor is altijd erg plezierig verlopen; hij komt zijn afspraken na, handelt snel, heeft aan een half woord genoeg en levert kwaliteit. Stephan verdiept zich in het bedrijf, heeft verfrissende ideeën en weet deze goede te vertalen naar een, voor de doelgroep, gebruikersvriendelijk website. Ik kan Incolor van harte aanbevelen!!

Robert Dijkstra, JobXchange – www.job-x-change.nl – www.ringmus-ameland.nl

Stroke Service AssenWe zijn blij met onze website! Alle informatie is op een overzichtelijke en uitnodigende manier gepresenteerd. De samenwerking met Incolor was plezierig en stimulerend. Men stond open voor de ideeën die we zelf hadden en is daar vervolgens op een creatieve en verfrissende manier mee aan de slag gegaan.

Werkgroep Stroke Service Assen – www.strokeserviceassen.nl

 


 

Ik ben al meerdere jaren bekend met het bedrijf Incolor. Er zijn dan ook al een aantal projecten door mij bij hun ondergebracht. Ik ben zeer tevreden over de manier van samenwerken. Incolor verdiept zich in het bedrijf waar zij zaken mee doen en er wordt goed geluisterd naar de klant. Werkzaamheden worden hierdoor vanuit het oogpunt van de klant uitgevoerd en aangevuld met de kennis en specialisme van Incolor.
Er heerst een zeer transparante manier van samenwerken tussen ons en Incolor. Ook in de toekomst, zal ik dan zeker gebruik gaan maken van hun kennis. Kortom: Een zeer goede en betrouwbare partner!

Matthijs Bijma, Hullhorst & Partners – www.hullhorst.nl

 

 

Wij zijn reeds een aantal jaren klant bij Incolor, en zijn daar zeer tevreden over. Stephan reageert altijd razendsnel op verzoeken tot wijzigingen van onze site. Ook het hosten van een downloadgedeelte van onze website voor onze klanten wordt zeer naar tevredenheid behartigd.

Erik Streurman, Rijpma Equipment – www.rijpmaequipment.nl